Vakantiepark de Paardekreek, Kortgene, Nederland

Bij een vakantiepark hoort natuurlijk een zwembad. Ook in Nederland hebben we veel zonnige en mooie dagen, zodat er veelvoudig gebruik van kan worden gemaakt. Toch is dit voor het parkmanagement een bijkomende onderhoudspost. Al snel ligt het zwembad vol met blaadjes van de bomen en ander vuil, je kunt elke dag het zwembad wel schoonmaken. Een oplossing hiervoor is om het zwembad na openingstijden af te dekken met een zwembadafdekking van Variodeck. Dit is een van de redenen van Vakantiepark de Paardekreek geweest om gebruik te maken van ons systeem.

OPBOUWSYSTEEM ZWEMBADAFDEKKING VAKANTIEPARK DE PAARDEKREEK

De voor-gemonteerde cassette is vanuit Oudkarspel op transport gegaan naar Kortgene. De cassette heeft langs de zwembadrand een mooie, strakke uitstraling. De zwembadafdekking heeft een afmeting van 20 meter bij 10 meter en dekt het bad volledig af.

Op de cassette is ook het bedieningspaneel te vinden. Ideaal, alle techniek van de zwembadafdekking is op één plek van het zwembad te vinden. Het is zelfs eventueel mogelijk om een afstandsbediening voor de zwembadafdekking af te nemen. Zo kan de afdekking op afstand automatisch worden bediend.