benefits, zwembadafdekkingen, voordelen, waarom,over variodeck, voordelen variodeck

Wat zijn de voordelen van Variodeck?

De zwembadafdekkingen van Variodeck bieden vele voordelen. De lamellen van Variodeck bestaan uit polycarbonaat, waardoor de zwembadafdekking goed bestemd is tegen hitte en andere extreme weersomstandigheden zoals sneeuw of harde wind. Ook zijn de lamellen niet gevoelig voor slijtage en hebben ze een lange levensduur. De gemakkelijk bedienbare en geruisloze afdekking is uitermate geschikt voor het intensieve gebruik van uw zwembad en heeft een lange levensduur.

De goede isolatielaag van onze zwembadafdekking levert een energiebesparing op tot wel bijna zeventig procent! Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt ook behoorlijk in exploitatiekosten. Het is namelijk niet zo dat alleen buitenbaden veel warme verliezen, ook bij binnenbaden is dit een grote kostenpost. Een afdekking van Variodeck zorgt ervoor dat verdamping tot een minimum gereduceerd wordt. Ook blijft het zwemwater langer schoon door een afdekking van Variodeck toe te passen en is de omgeving rond het bad veilig voor kinderen.

Zwembadafdekkingen bieden vele voordelen.

Het afdekkingssysteem biedt vele voordelen en vergeleken met andere afdeksystemen onder andere;

– De lamellen zijn slagvaster (dus geen putten en barsten na bijvoorbeeld een hagelbui);
– De afdekking is stabiel;
– De zwembadafdekking van Variodeck heeft een langere levensduur;
– Onze zwembadafdekking past op iedere as, dus vervanging is mogelijk;
– De afdekking heeft een hogere isolerende werking. Het water in het zwembad koelt nu minder snel af waardoor het u weer scheelt in de energiekosten.
– De lamellen zijn eenvoudig schoon te houden.

Meer weten over alle voordelen van een zwembadafdekking? Laat u dan vrijblijvend informeren door onze Account Managers.